1. in 2. mesto na Koper Cup

Letos se je mednarodni turnir Koper Cup, kjer je sodelovalo okrog 100 ekip, odvijal tudi v Hrpeljah pa še v Kopru in Izoli. V soorganizaciji smo sodelovali prvič, a upamo, da se bo tako velik in zahteven turnir odvijal pri nas tudi v prihodnje.

Na turnirju so nastopale tudi naše Bluemarinke. Tekmovali smo kar v treh kategorijah: mlajše deklice C, mlajše deklice A in kadetinje. Slednje so zasedle 4. mesto v skupini B in se v nadaljevanje tekmovanja za najvišja mesta niso uvrstile. Mlajše deklice C so osvojile 2.mesto, mlajše deklice A pa 1.mesto. V finalu pred skoraj polno dvorano so premagale tekmece iz Ajdovščine. Kljub zaostanku dveh golov so dekleta pokazale pravi karakter na igrišču, z borbenostjo in veliko željo po zmagi so se na koncu zasluženo veselile. 9.4.2023 bo zagotovo dan, ko se ga bomo z veseljem spominjali.

Zahvalili bi se radi vsem prostovljcem, ki so poskrbeli, da je turnir nemoteno potekal in sicer vsem zapisnikarjem in časomerilcem, še posebej pa naši zdravniški službi, ki je oskrbela tekmovalce s poškodbami. HVALA!