Gibalna abeceda

Po Gibalnih uricah v vrtcu se lahko otroci 1. in 2. razredov vpišejo v nadaljevalni program:  GIBALNA ABECEDA, ki poteka v sredah 14.15-15hv športni dvorani Hrpelje (OŠ)!

img_20170925_124713Program poteka 1x tedensko v telovadnici OŠ v trajanju 45 minut. Tam spoznamo naravne oblike gibanja primerne za starostno skupino (plazenje, lazenje, tek, poskoki, plezanje…) in skozi igre z žogo zajamemo številne športe. Pester program vključuje osvajanje motoričnih sposobnosti skozi igro, koordinacijo, spretnost z žogami, red in disciplino, ter druženje in sklepanje novih prijateljstev.

OPREMA:

– športni copati

– kratka majica in kratke hlače

– voda

– lastika za čop (špangice)

Športno društvo Jadran Bluemarine že vrsto let deluje v občini Hrpelje – Kozina (1999). Ponuja pester program Gibalnih uric že za predšolske otroke 3-6 let, ter nadaljevalni program GIBALNA ABECEDA za otroke, ki obiskujejo 1. razred in 2. razred.

GIBALNA ABECEDA ima poleg celoletnega programa še dva pod-programa, ki se izvajata v času počitnic in sicer:

VPIS V GIBALNO ABECEDO

Vpis poteka prvi teden šolanja, otroci prejmejo prijavnico, katero izpolnite in vrnete učiteljici ali preko online prijavnice. Program se začne izvajati drugo polovico septembra. Trenerji prevzamejo otroke v razredu, starši pa ob 15h na recepciji dvorane.

    Označite, kam bi radi vpisali otroka.
    Gibalne urice - VRTEC HRPELJEGibalna abeceda - 1. in 2. RMini rokomet - 3. in 4. R

    MAJICA GIBALNA ABECEDA

    Vadeči na Gibalni Abecedi lahko naročijo športno majico (švic – materijal, ki se hitro suši) za treninge z logotipom društva in Gibalne abecede. Naročilo se izvede v oktobru.