Koper Handball Cup

Mednarodni velikonočni rokometni turnir

Koper 7.-9.4.2023

Spoštovani rokometni prijatelji,

Priprave na 7. KOPER HANDBALL CUP so v polnem teku. Po končanem 6. Velikonočnem rokometnem turnirju – KOPER HANDBALL CUP, kjer je sodelovalo več kot 100 ekip, lahko ponosno rečemo, da je mesto Koper s tem turnirjem dokazalo, da je edinstveno mediteransko mesto, ki ponuja enkratne pogoje za organizacijo takšne prireditve: številne vrhunske dvorane in široko paleto nastanitvenih kapacitet ( razdalja med igrišči in nastanitvami je maksimalno 2km).

INFO – KOPER CUP: https://kopercup.eurofest.si/en/

Na VII. KOPER HADBALL CUP-u pričakujemo okoli 100 ekip iz Italije, BiH, Srbije, Avstrije, Hrvaške, Litve, Makedonije, Črne Gore, Madžarske, Češke, Slovaške in Slovenije.  

—————————————————————————————————–

–> 3 dni / polni penzion / tekmovanje / prijavnina 

V sodelovanju z organizatorjem bo Koper Cup prvič delno odigran tudi v naši Modri dvorani v Hrpeljah. Torej bi tekme odigrali lahko doma, kar pomeni, da ne bi prespali v Kopru. V tem primeru bi deklice pripeljali v soboto in nedeljo (cca 9 – 17h) v Hrpelje oz. naknadno v Koper, kjer se igra finale, če se tja uvrstimo. Torej bi se delni sorazmerni delež vrnil tistim, ki ste poravnali celotno vsoto. To pomeni, da se plača (40€) za prijavnino na turnir in prehrano (kosilo in/ali večerja), saj se v navadi igra 2-3 tekme na dan. 

V kolikor bomo po razporedu igrali v Kopru bomo tam tudi prespali. Žal nam organizator do danes še ni poslal razporeda. Takoj ko izvemo kje igramo vam pošljem sms, takrat bi v primeru igranja tekem v Kopru, pobrali še preostali znesek. Hvala za razumevanje.

Cena: 120€

1. obrok (40€) do 25.1.2023

2. obrok (40€) do 15.2.2023

3. obrok (40€) do 15.3.2023

Možnost prijave za deklice l. 2011 in 2012! Minimalna udeležba je 12 deklic. V kolikor se prijavi vsaj 12 deklic do 18.1.2023 bomo do 25.1.2023 sprejemali plačila na treningu. Možnost plačila na 3. obroke. Starši si lahko vse tekme ogledate, razpored bo objavljen na spletni strani.

 

Program:

Petek :

– prihod in nastanitev ekip, spimo v učilnicah OŠ KOPER na blazinah, spalne vreče ( po 17. Uri )
– » Otvoritvena slovesnost »
 
Sobota: 
– tekmovanje v skupinah
– Disco party + KARAOKE
 
Nedelja
– tekmovanje v skupinah, finalne tekme
– »Zaključna slovesnost«
 
 

KAJ IMETI S SEBOJ:

  • Osebni dokument, zdravstveno izkaznico, gotovino (cca 10-15€) za vodo (vodo ali športne napitke lahko imajo že s seboj)
  • pripomočki za higieno (ščetka, zobna pasta, brisača, milo…)
  • oblačila za prosti čas, oblačila za spanje, superge za tekme, copati za po šoli, …
  • dres, majice iz rokometnega kampa, moder kapucar – ga bomo naročili
  • družabne igre, karte, …
  • telefončke lahko vzamejo, a bodo čez dan v skupni torbi. Deklice dobijo telefončke v petek zvečer, v soboto po tekmovanju in zvečer, ter v nedeljo po koncu tekmovanja
  • starši boste obveščeni preko sms o dogajanju, kdaj točno pripeljete otroke in kdaj jih pridete iskat
  • spremljajte nas na Facebooku in na instagramu, kjer bomo ažurno poročali kako se mamo fanj 🙂
  • spletna stran: http://jadranbluemarine.si/koper/

Sobota, 20.4.2019