VPIS v Infostat RZS

Spoštovani starši,

tudi v Sloveniji so posodobili sistem, tako da lahko od sedaj naprej vse izpolnjujemo na elektronski način.

Prosimo vas, da izpolnite obrazec, saj podatke potrebujemo za vpis v nov sistem infostata za tekmovanje–> INFOSTAT ROKOMETNE ZVEZE SLOVENIJE. Poleg podatkov moremo na RZS poslati še elektronsko sliko igralke. Ponavadi se slikamo na treningu, vendar se morate starši strinjati –> spodaj v obrazcu lahko to potrdite. Sliko potrebujemo izključno za identiteto igralke na tekmovanju. Ob vsem navedenem pa potrebujemo tudi elektronsko obliko skeniranega osebnega dokumenta iz obeh strani zaradi točnosti podatkov igralke.

Torej 3 stvari:

 • izpolnite obrazec
 • slika igralke (lahko na treningu, lahko doma-naj bo enobarvno ozadje, recimo zid)
 • sliki osebnega dokumenta – obe strani (lahko pošljete kot jpg še boljše pa kot pdf).

  - Strinjam se, da bo trener-ka slikal-a hči na treningu.- Sliko bomo poslali na mail.

  Obvezno polje:Z osebnimi podatki, zbranimi na podlagi elektronsko izpolnjenega obrazca bomo ravnali skladno z določili zakona o varstvu osebnih podatkov ZVOPi in uredbe EU 2016/670 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov o prostem pretoku takih podatkov ter internim Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov. Osebne podatke bomo obdelovali za namen delovanja in aktivnosti društva. Kadarkoli lahko podate zahtevo o popravku ali izbrisu.

  ČLAN DRUŠTVA LAHKO PODA TUDI PRIVOLITEV :

  kot skrbnik mladoletne osebe se strinjam, da se osebne podatke igralke (ime in priimek, številka dresa, fotografija in fotografije v okviru delovanja kluba - članki v glasilu, bilteni, tekme, družabna srečanja, poletni kamp in ostale aktivnosti v sklopu društva) lahko objavi na facebook in instagram profilu društva.

  Privolitev velja (brez podpisa), če v kvadratku označite kljukico in elektronski obrazec s tipko POŠLJI posredujete društvu.