Mlajše deklice

Starostna kategorija mlajše deklice so deklice 5. in 6. razreda.

Bolj natančno: Mlajše deklice B – 6.r / Mlajše deklice C – 5. r

TRENINGI: Deklice trenirajo 2x tedensko: tor in sre 15-16.00h, od oktobra dalje pa bo trening v sredo od 15-16.15h. V dogovoru je tudi termin v sredo, kjer bi deklice 6.r trenirale od 15.30-17h s puncami iz 7.r. Zaradi velikega števila deklic iščemo dodatne termine, a je dvorana polno zasedena in sta se tako moški kot ženski rokometni klub znašla v stiski s termini. ZAKAJ? Od lani je dvorana do šolskega prevoza zasedena tako, da takrat ne moremo izvajati krožkov Gibalna abeceda in Mini rokomet. Te dejavnosti so pomaknjene na kasnejši termin in tako se treningi za 15 min do pol ure prekrivajo.

Torej urnik od oktobra dalje:

TOREK: 5. R in 6. R –> 15h – 16.15h,

SREDA: 5. R –> 15-16.15h, 6./7. R –> 15.30-17h,

NOVO –> PETEK: 6./7. R 15.30-17h

ČLANARINA: članarina za mlajše deklice B je 25€, ml. deklice C pa 20€ (navedeno na spletni strani.) V klubu je članarina za 2x tedensko 20€, 3x ali 4x tedensko 25€. Torej izjema so mlajše deklice B, ki za september plačajo znižano ceno 20€, saj so trenirale 2x/tedensko.

DRESI: Deklice bodo v začetku oktobra prejele drese za tekmovanje. Dresi so brezplačni, a se z njih položi kavcija v višini ene članarine. V kolikor se dres vrne do 10.6.2024, se prizna/zabeleži članarina za mesec junij 2024 in vam je ni potrebno plačati. Kdaj se bo kavcija pobirala boste obveščeni preko sms.

TEKMOVANJE: Prijavili smo obe ekipi (ml.deklice B in ml.deklice C), ki bosta tekmovali v državnem prvenstvu Slovenije. Rezultat se ne beleži. Predlagam, da si zapišete datume tekmovanja in vikende uskladite tako, da se bo deklica udeležila vseh tekmovanj. Igra se turnirski sistem, kar pomeni 2 tekmi v soboto dopoldan v v navadi vsak drugi vikend za ml.deklice B, in 1x/mesec za ml.deklice C. Deklice na tekmovanje/turnirje pripeljete starši.

Mlajše deklice B (6. R)

Ml.deklice C (5. R)

TURNIR – dodatno:

  • prijavili bi se na mednarodni turnir v Koper VELIKONOČNI TURNIR – KOPER CUP, ki traja v vikendu (pet-ned). Udeleži se ga približno 100 ekip iz Evrope. Cena je cca 120€. Prijave bomo začeli zbirati začetek novembra preko online prijavnice. V kolikor bo dovolj prijavljenih punc bo 1. obrok v višini 40€ za poravnati do 1.12.2023 / 2. obrok do 1.2.2024 / 3. obrok do 1.4.2024! Več si lahko preberete tukaj –> KOPER CUP
  • prijavili bi se na tradicionalni HARPASTON TURNIR v Vrhniki za zaključek sezone, predviden 8.6.2024 (sob-ned). Cena: cca 60€.
  • na ta dva turnirja se bomo prijavili, če bo dovolj zainteresiranih.

OPREMA: kot sem omenila deklice prejmejo brezplačno drese. Bi pa naročili letos HOODIE (kapucar), da bomo enotno oblečeni na turnirjih. Cena s potiskom 20€.

Letos imate možnost nakupa športne torbe ali nahrbtnika po znižani ceni do -40% –> ERIMA oprema

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo po treningu. Komunikacija bo več ali manj potekala preko spletne strani in obrazcev.

DONATORSTVO: v klubu vsako leto razdelimo pogodbe o donatorstvu, v kolikor nam kdo lahko pomaga, bomo veseli vsake pomoči. Denar se lahko namensko porabi za določeno kategorijo. NPR.: Za turnir ali nakup opreme. Donatorske pogodbe najdete tudi na naši spletni strani, sicer jih razdelimo v naslednjem tednu.