Mlajše deklice A (2008/2009/2010), B (2009/2010) in C (2010/2011)

Termini treningov:

ml.deklice A (2008): ponedeljek 17h, torek in sreda 15.30h, petek 14.15h

ml.deklice B: torek in sreda 14.15-15.30h, petek 13.15-14h

ml.deklice C / mini rokomet: torek 14.15-15.30h, sreda in petek 13.15-14h

Zaradi zajezitve širjenja virusa COVID-19 smo morali v klubu sprejeti številne ukrepe za treninge in za tekmovanja. Deklice prosimo, da vstopajo v dvorano z masko, v garderobi se preoblečejo in na igrišče pridejo brez maske. Po končani vadbi, si umijejo roke, se osvežijo (brisačka) in telovadnico zapustijo z masko.

Deklicam se bo pred tekmo merilo vročino, starši pa boste morali podpisati izjavo o zdravju otroka (obrazec RZS). Dosegli smo, da izjave v mlajših kategorijah ne bo potrebno podpisovati pred vsako tekmo, ampak samo enkrat. Kar pomeni, če deklica zboli obvestite trenerja, ko ozdravi znova podpišete izjavo, da je zdrava.

Na tekmo pride deklica s športno torbo, ki vsebuje: dres in hlačke, vodo, športno obutev, pripomočke za frizuro (lastike, špangice, glavnik, …) in brisačko. Na tekmo deklico pripeljete starši, zaenkrat gledalci niso dovoljeni. Prav tako vas prosimo, da v dvorano ne vstopate v času treningov.

V klubu pričakujemo, da se deklica udeleži vseh treningov in tekmovanj, razen v primeru bolezni. Prosimo vas, da odsotnost na treningih in tekmah sporočite trenerju na sms.

Deklice bodo nastopale pod okriljem ROKOMETNE ZVEZE SLOVENIJE. Zaenkrat tekmovanje v drugih kategorijah poteka nemoteno. Termini tekem za mlajše deklice so objavljeni tudi na naši spletni strani, razporeda za ml. deklice C pa še ni.

Razpored: http://jadranbluemarine.si/tekmovanje/

Letošnja novost je ta, da se v kategoriji mlajših deklic igra brez rezultata. Ml. A igrajo ligo, ml. B pa turnirski sistem. Ml. deklice C (L. 2010/2011) prav tako igrajo turnirski sistem, a je tako že zadnjih 5 let.

V začetku oktobra bomo podali ponudbo za športne torbe ali nahrbtnike, kjer smo kot športno društvo pri opremljevalcu ERIMA deležni do 40% popusta, odvisno od artikla.

Torbe in nahrbtnike naročamo že vrsto let, deklice in trenerji smo z artikli zadovoljni.

Za več informacij me lahko pokličete na 040 170 260 ali nam/mi pišete na jadran.bluemarine@gmail.com !

V upanju, da bo tekmovanje potekalo nemoteno, vas lepo pozdravljam!

Nina Furlan