VPIS v Infostat RZS

Spoštovani starši,

tudi v Sloveniji so posodobili sistem, tako da lahko od sedaj naprej vse izpolnjujemo na elektronski način.

Prosimo vas, da izpolnite prijavnico spodaj, saj podatke potrebujemo za vpis v nov sistem infostata za tekmovanje deklic–> INFOSTAT ROKOMETNE ZVEZE SLOVENIJE. Na ta način registriramo deklico, da lahko igra tekme, ki jih lahko spremljate tudi online. Potrebujemo tudi slikano osebno izkaznico zaradi točnosti podatkov igralke. Obvezno pa tudi podpisan uradni obrazec Rokometne zveze Slovenije, ki ga podpiše eden od staršev in igralka.

Torej 3 stvari:

 • izpolnite prijavnico-spodaj
 • Obrazec PRIJAVA ZA REGISTRACIJO vam pošljemo najprej mi na email – vi ga podpišete in nam ga vrnete skupaj z osebno izkaznico
 • sliki osebnega dokumenta (obe strani) pošljite na jadran.bluemarine@gmail.com

PRIJAVNICA – IZPOLNI

  Obvezno polje:Z osebnimi podatki, zbranimi na podlagi elektronsko izpolnjenega obrazca bomo ravnali skladno z določili zakona o varstvu osebnih podatkov ZVOPi in uredbe EU 2016/670 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov o prostem pretoku takih podatkov ter internim Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov. Osebne podatke bomo obdelovali za namen delovanja in aktivnosti društva. Kadarkoli lahko podate zahtevo o popravku ali izbrisu.

  ČLAN DRUŠTVA LAHKO PODA TUDI PRIVOLITEV :

  kot skrbnik mladoletne osebe se strinjam, da se osebne podatke igralke (ime in priimek, številka dresa, fotografija in fotografije v okviru delovanja kluba - članki v glasilu, bilteni, tekme, družabna srečanja, poletni kamp in ostale aktivnosti v sklopu društva) lahko objavi na facebook in instagram profilu društva.

  Privolitev velja (brez podpisa), če v kvadratku označite kljukico in elektronski obrazec s tipko POŠLJI posredujete društvu.