Zaključek sezone

▶️Letos je za naš klub uspešna sezona iz več vidikov.Ponosni smo na kar 120 deklet, ki zastopajo barve našega kluba. Vpis v naš klub se je v zadnjem obdobju konkretno povečal. Poleg tekmovanja v državnem prvenstvu se redno udeležujemo mednarodnih turnirjev, kjer punce odlično zastopajo barve kluba, saj v vsaki kategoriji dosežejo vidne rezultate, domov se pripeljejo s pokali in medaljami.
▶️ Strokovno vodstvo se trudi, da so pogoji za napredek igralk odlični, kar se kaže tudi v rezultatih.
▶️Kadetinje so po težkem začetku sezone dosegle prvo mesto v drugi ligi, kjer so zmagale z veliko prednostjo pred zasledovalnimi ekipami.
▶️Starejše deklice A so prvič nastopale v svoji kategoriji in z nekaj odmevnimi zmagami osvojile 8. mesto v Sloveniji.
▶️Rezultatsko najbolj uspešne pa so bile starejše deklice B, ki so v nepozabni sezoni osvojile 2. mesto v državnem prvenstvu Slovenije.
▶️Tudi mlajše deklice so v vseh kategorijah zastopale barve kluba in kar je zelo redko v Sloveniji vsaka kategorija je bila zadostna, saj smo zelo redko podvajali igralke.
▶️Najbolj številčne so igralke v mini rokometu, ki se redno udeležujejo turnirjev pod okriljem Rokometne zveze Slovenije.
▶️Ne smemo pozabiti na najmlajše Bluemarinke, ki se 1x tedensko preizkušajo v številnih elementarnih igrah v programu Gibalna abeceda.
▶️Kar nekaj igralk se je udeležilo preglednih treningov za reprezentanco Slovenije, v klubu pa imamo tudi 3 igralke z nastopom za reprezentanco. Mija Mahne in Gaja Zobec sta zaigrali za kadetsko reprezentanco, Nika Furlani pa za reprezentanco mlajših kadetinj.
▶️Omenimo naj še poletne aktivnosti: Poletni kamp, Mini poletni kamp, Poletna gibalna abeceda. V jesenskih počitnicah pa še Gibalna abeceda v Džungli. Letos pa bomo po dolgem času izpeljali še izlet v vodni park.
▶️Pri vseh uspehih ne smemo pozabiti na našega zlatega sponzorja, direktorja podjetja Bluemarine in nekdanjega predsednika našega športnega društva Boruta Škabarja, ki nam že vrsto let stoji ob strani. Pa tudi na Občino Hrpelje-Kozina, donatorje, starše in ostale podpornike kluba.
▶️Zagotovo nam bo piknik ostal v spominu, saj smo ob dobrem vzdušju, druženju in igranju v vseh kategorijah spoznali eno: BLUEMARINKE SO ZAKON!