Pridruži se nam tudi ti in …

 … postani Bluemarinka. V našem društvu je vključenih več kot 130 deklet od predšolske vzgoje pa do kadetinj.

  • GIBALNE URICE (VRTEC)

Za vrtčevske otroke poteka vadba –> GIBALNE URICE 1x tedensko. Imamo dve skupini in sicer mlajšo skupino in starejšo skupino. Vadba poteka v večnamenskem prostoru osnovne šole ali v športni dvorani. Skozi igro vadeči spoznajo različna gibanja, skakanja, lazenja pa tudi osvojajo motorične in koordinacijske prvine. Klikni tukaj za več informacij –> Gibalne urice

  • GIBALNA ABECEDA (1. IN 2. R)

img_20170925_124713V 1. in 2. razredu poteka GIBALNA ABECEDA v telovadnici 2x tedensko, gre za nadaljevalni program Gibalnih uric.

Tam spoznamo naravne oblike gibanja primerne za starostno skupino (plazenje, lazenje, tek, poskoki, plezanje…) in skozi igre z žogo zajamemo številne športe. Pester program vključuje osvajanje motoričnih sposobnosti skozi igro, koordinacijo, spretnost z žogami, red in disciplino.

Klikni tukaj za več informacij –> GIBALNA ABECEDA

Prijavnico lahko izpolnete tudi preko spodnjega obrazca, na sms boste prejeli potrdilo o uspešni prijavi!

 

  • MINI ROKOMET

img_20170912_125355V 3.in 4. razredu pa deklice vključujemo v MINI rokomet. Deklice skozi igro osvajajo motoriko, koordinacijo zraven pa se še naučijo prve korake rokometa. Na treningih vodimo žogo, se kotalimo po blazinah in parketu, skačemo, se lovimo predvsem pa se zabavamo. 2x letno se udeležimo na turnir v Mini rokometu.

  • MLAJŠE DEKLICE

img_20171011_162516Tekmovanje državnega prvenstva pod okriljem ROKOMETNE ZVEZE SLOVENIJE (RZS) nastopi ko so deklice v 5. razredu, priključimo tudi 4. razrede, kjer deklice uvajamo iz mini rokometa v rokomet, tekmujejo kot mlajše deklice C. Igra se turnir 3x v letu + turnirji mini rokometa.

Tekme mlajših deklic B ( 5. in 6. razred) potekajo na primosrkem koncu ob sobotah ali nedeljah, tekmujemo po turnirskem sistemu 2x/mesec.

Treningi potekajo 3x tedensko: torek, sreda in petek 14.15h – 15.30

V klubu trenirajo še deklice v kategorijah:

  • mlajše deklice A,
  • starejše deklice A in B,
  • kadetinje,
  • mladinke,
  • članice.

V Športnem društvu Jadran pa poleg naštetih kategorij izvajamo še nekatere druge aktivnosti – KLIKNI NA MODER LINK: